Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Jogarkeringő

Százfelől széttépett, ízlelgetett és leszopogatott téma. A férfi és az ő skrupulusai, Donna Juanita avagy a női Casanova tollából. Csak erős idegzetű, semmin meg nem botránkozó olvasóknak.

Friss topikok

Archívum

Az élet mindig máshol van

DonnaJuanita 2010.08.15. 20:55

Este van, a Balaton felől az összes szúnyogot felém tereli a szél. Egy parti kocsmában ülünk, én és életem párja. Mivel már legalább egy órája nem szólt hozzám, inkább csendben nézelődöm, nem forszírozom a társalgást. Nincs már miről beszélnünk. Hallom a zenét, máshol táncolnak, csókolóznak, nevetnek.

Mennyi geci folyik el egy ilyen balatoni éjszakán!

És mind máshol folyik, másba, állati kívánással vagy lassú unalomban. Öreg, összeszokott párok rutinbaszása, izzó pinájú tizenéves lányok részeg szopásai, szerelmesek unalomig romantikus összetapadása, mind mintha a Balatonba tódítaná azt a hihetetlen mennyiségű ondót, ami egy ilyen éjszakán kárba veszik. Elcsordogál a semmibe.

Az a férfi egy év múlva már nem fog emlékezni, hogy ma este kibe lógatta bele. Az a nő sem fogja tudni, hogy kiét nyelte ma olyan mohón. Mindenféle szavakat hörögnek egymás fülébe, és évek múlva talán meg sem ismerik már egymást.

És ahogy a Balatont nézem, a fény tejfehérre festi, mintha tényleg csupa geci ömlene belé, azt kívánom, bárcsak valaki engem is, belém is, inkább ne is emlékezzen, én se emlékezzek, csak egy gyors dugást, egy emlékezetnélkülit!

Nincs szebb bók egy álló fasznál...

Ránézek életem párjára, és tudom, hogy ma sem, ahogy tegnap sem, és ahogy holnap sem. Ez legalább biztosan bejön, így legyen ötösöm a lottón. Majd forró testtel befekszem mellé az ágyba, hozzá bújok, ölelem, simogatom, meg akarom csókolni, és:

- Most ne, melegem van, izzadok. Utálok melegben, tudod.

Persze. Hidegben is utál.

Címkék: balaton szex geci

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogarkeringo.blog.hu/api/trackback/id/tr492223974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása